Prosjektlogo: Lån fotoutstillingen Jeg elsker

E-læringsverktøyet Sex som funker

Mann ligger i en seng og ser mot kamera. Han har på seg bokser. Foto.

– Da jeg våknet og innså at benet mitt var amputert så raste verden min sammen. Det høres kanskje litt rart ut, men noe av det første jeg tenkte var at nå er det ingen damer som vil ha meg lenger, forteller Nauy fra fotoprosjektet #jegelsker. Illustrasjonsfoto: Unge funksjonshemmede/Brian Cliff Olguin.

Lån fotoutstillingen Jeg elsker

Unge funksjonshemmede har sammen med dokumentarfotograf Brian Cliff Olguin laget en fotoutstilling som tematiserer kropp, selvbilde, kjærlighet, lyst og lengsel. Vi låner gjerne ut utstillingen.

Publisert 7. desember 2018

Skrevet av Unge funksjonshemmede

Jeg elsker ble lansert på Eldorado bokhandel 5. august 2017.

I utstillingen møter du Trond Are, Mulan, Luna Andrine og Alexa, Sally, Nauy, Celine og Jan Henrik, Truls, Helle-­Viv og Marianne.

Jeg elsker er støttet av ExtraStiftelsen.

Se fotoutstillingen

Du kan laste ned brosjyren for Jeg elsker nederst på denne siden. Brosjyren inneholder noen av bildene og historiene fra fotoutstillingen.

Få utstillingen til deg

Har du lyst til å stille ut utstillingen? Du kan for eksempel stille den ut i galleriet ditt, på arbeidsplassen din, på den lokale skolen eller på et kult arrangement.

Vi låner ut utstillingen gratis. Låner må selv dekke frakt.

Ta kontakt for å booke utstillingen eller høre mer om mulighetene ved å sende en epost til trude@ungefunksjonshemmede.no

Kontakt

Nora smiler mot kameraet. Hun står foran en grønn busk og har på seg rød skjorte. Hun har kort brunt hår.

Nora Thunem

Rådgiver

975 16 879