Prosjektlogo: Lån fotoutstillingen Jeg elsker

E-læringsverktøyet Sex som funker

Mann ligger i en seng og ser mot kamera. Han har på seg bokser. Foto.

– Da jeg våknet og innså at benet mitt var amputert så raste verden min sammen. Det høres kanskje litt rart ut, men noe av det første jeg tenkte var at nå er det ingen damer som vil ha meg lenger, forteller Nauy fra fotoprosjektet #jegelsker. Illustrasjonsfoto: Unge funksjonshemmede/Brian Cliff Olguin.

Lån fotoutstillingen Jeg elsker

Unge funksjonshemmede har sammen med dokumentarfotograf Brian Cliff Olguin laget en fotoutstilling som tematiserer kropp, selvbilde, kjærlighet, lyst og lengsel. Vi låner gjerne ut utstillingen.

Publisert 7. desember 2018

Skrevet av Unge funksjonshemmede

Jeg elsker ble lansert på Eldorado bokhandel 5. august 2017.

I utstillingen møter du Trond Are, Mulan, Luna Andrine og Alexa, Sally, Nauy, Celine og Jan Henrik, Truls, Helle-­Viv og Marianne.

Jeg elsker er støttet av ExtraStiftelsen.

Se fotoutstillingen

Utstillingen er tilgjengelig på jegelsker.blog. Her er bildene synstolket.

Du kan laste ned brosjyren for Jeg elsker nederst på denne siden. Brosjyren inneholder noen av bildene og historiene fra fotoutstillingen.

Få utstillingen til deg

Har du lyst til å stille ut utstillingen? Du kan for eksempel stille den ut i galleriet ditt, på arbeidsplassen din, på den lokale skolen eller på et kult arrangement.

Vi låner ut utstillingen gratis. Låner må selv dekke frakt.

Ta kontakt for å booke utstillingen eller høre mer om mulighetene ved å sende en epost til isabel@ungefunksjonshemmede.no

Kontakt

En kvinne i hvit skjorte smiler til kamera.

Siri Espe

Rådgiver

99 49 55 85