En gruppe mennesker smiler og jubler. De er på fjellet. Foto.

Vil du delta på festival, og samtidig bidra til at Vinjerock blir en tilgjengelig festival? Nå har du sjansen. Foto: Lars Hemsing/Vinjerock

Vinjerock trenger din hjelp

Vi deler ut to billetter til unge med funksjonsnedsettelser eller kronisk sykdom, som vil hjelpe Vinjerock til å bli en bedre festival for alle.

Publisert 9. april 2018

Skrevet av Unge funksjonshemmede

Vinjerock gir to billetter til medlemmer i Unge funksjonshemmedes medlemsorganisasjoner, som vil være speidere på Vinjerock 2018.

Speiderne gir tilbakemeldinger på hva Vinjerock kan gjøre for å bli bedre tilrettelagt eller hva festivalen allerede gjør bra. Er nettsidene gode nok? Kommer du frem? Er maten allergivennlig? Vinjerock trenger din hjelp!

I tillegg dokumenterer speiderne festivaldeltakelsen sin med bilder, som arrangørene kan bruke i rapportering.

En festival for alle

Vinjerock har i tre år jobbet med et mangfoldsprosjekt, der målet er å i større grad bli en festival for alle. Festivalen ønsker å synliggjøre at fjellet er for alle. I tillegg blir selvfølgelig en festival best med mangfold.

Vinjerock jobber både med å rekruttere lokale ungdommer, integrere flyktninger og asylsøkere bosatt i Vang, og bli bedre på universell utforming.

Universell utforming er en utfordring på en festival i ulendt terreng, langt til fjells. Vinjerock jobber likevel for å være en god festival for folk med ulike funksjonsnedsettelser.

Vinjerock 2018 går av stabelen 19.-22. juli på Eidsbugarden i Jotunheimen. Les mer om festivalen på Vinjerock.no.

Vil du bli speider på Vinjerock?

Meld din interesse ved å sende en epost til post@ungefunksjonshemmede.no innen 1. juni 2018.

Skriv hvilken organisasjon du kommer fra, motivasjonen din for å rocke til fjells, og eventuelle tilretteleggingsbehov.