Logoen til Unge funksjonshemmede. Grafikk

Logo til Unge funksjonshemmede.

Unge funksjonshemmede søker generalsekretær

Vi ser etter en generalsekretær i en 100% treårig åremålsstilling.

Publisert 26. april 2021

Skrevet av Isabel Kongsgaard

Ønsker du å være en del av en inkluderende organisasjon som jobber for full samfunnsmessig likestilling og deltakelse for ungdom med funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom?

Vi søker en generalsekretær som skal lede vårt daglige interessepolitiske arbeid, og være organisasjonens representant utad sammen med styrets leder.

Generalsekretæren har personalansvar for de ansatte i organisasjonen, som per i dag er sju trivelige medarbeidere. Du vil også være være bindeleddet mellom styret og sekretariatet. Som del av dette vil du være ansvarlig for å følge opp generalforsamlingens og styrets vedtak i tråd med vedtekter og handlingsplaner.

Stillingen er en 100 % treårig åremålsstilling, med mulighet for forlengelse. Unge funksjonshemmede er en IA-virksomhet, og vil tilrettelegge arbeidssituasjonen for søkere med funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom. Unge funksjonshemmede ønsker mangfold i sekretariatet, og alle som er kvalifisert oppfordres til å søke.

Frist for å søke er tirsdag 18. mai. Les hele stillingsutlysning her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=216324438