En ung kvinne og mann sitter på en benk

Ta del i spørreundersøkelse om psykisk helse

Bli med på å sette søkelys på psykisk helse i møte med helsepersonell ved å besvare vår spørreundersøkelse.

Publisert 3. september 2019

Skrevet av Isabel Kongsgaard

Følg link for å finne spørreundersøkelsen: www.surveymonkey.com/r/DL76W9V

 

Bakgrunn

Prosjektet «Se hele mennesket» handler om sammenhengen mellom somatisk og psykisk helse. Hovedmålet med prosjektet er at ungdom med funksjonsnedsettelser skal få helhetlige behandlingstilbud som også ivaretar psykisk helse. Ungdomstiden er generelt sårbar for mange og er en fase hvor sjansen for psykisk uhelse er økende. For unge med kronisk sykdom og/eller funksjonshemninger, kan de psykiske plagene komme i tillegg til de fysiske.

Funnene fra spørreundersøkelsen vil danne grunnlaget for en animasjonsfilm som skal deles på sosiale medier, og en plakat som skal distribueres til norske sykehus, med lansering våren 2020.

Vi ønsker å høre fra deg som er mellom 16 og 35 år, og som har en funksjonsnedsettelse eller kronisk sykdom. Du vil få spørsmål om dine erfaringer fra helsevesenet, knyttet til psykisk helse. Det tar rundt 20 til 25 minutter å svare på undersøkelsen. Trykk her for å ta del og send gjerne undersøkelsen videre til andre.

Fristen for å svare er 1. oktober.

 

Personopplysninger

Vi ønsker å påpeke at undersøkelsen er helt anonym. Det er ikke mulig for oss, SurveyMonkey eller andre å se hvem du er. Har du spørsmål kan du ta kontakt med prosjektleder Anette Remme:

E-post: anette@ungefunksjonshemmede.no
Telefon: 48177252