#likestiltskole

Om kampanjen

Kampanjen #likestiltskole setter søkelyset på skolens betydning for likestilling av ungdom med funksjonsnedsetteler og kronisk sykdom. Ved å trekke frem positive budskap som vi har samlet fra ungdom selv, vil vi få frem hvordan god inkludering i skolen kan se ut og hvorfor det er viktig. Vårt mål er at en inkluderende skole står øverst på politikernes prioriteringsliste.

Hva mener du må til for å sikre en inkluderende skole? Del gjerne bildene videre i sosiale medier og fortell! Du kan laste ned kampanjebildene ved å høyreklikke på hvert bilde under. Husk å bruke emneknaggen #likestiltskole!

Del videre på Facebook/Instagram:

En kvinne smiler mot kamera, og lener seg mot en bygning. Midt i bildet står teksten "Likestilling starter i skolen". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

En kvinne i rullestol smiler mot kamera, men en gressplen bak. Midt i bildet står teksten "Likestilling starter i skolen". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

To kvinner står på en grusvei og smiler mot kamera. Den ene er i rullestol. Midt i bildet står teksten "Vi vet selv hva vi trenger. Spør oss!". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

Et nærbilde av en kvinne som smiler mot kamera. Midt i bildet står teksten "Vi vet selv hva vi trenger. Spør oss!". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

Et nærbilde av en kvinne som smiler mot kamera. Midt i bildet står teksten "Alle unge er en ressurs for samfunnet". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

Et nærbilde av en kvinne som ser inn i kamera. Midt i bildet står teksten "Alle unge er en ressurs for samfunnet". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

Et nærbilde av en kvinne som smiler mot kamera. Midt i bildet står teksten "God tilrettelegging er en god investering". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

En kvinne i rullestol ser mot kamera. I midten av bildet står teksten "God tilrettelegging er en god investering". Nederst i venstre hjørnet er Unge funksjonshemmedes logo.

Et nærbilde av en kvinne som jubler og løfter den ene armen opp i luften. Midt i bildet står teksten "Vi har drømmer og ambisjoner!". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

En kvinne i rullestol ser inn i kamera. Midt i bildet står teksten "Vi har drømmer og ambisjoner!". I hjørnet synes Unge funksjonshemmedes logo.

Del videre på Twitter:Bilde av en kvinne som smiler mot kamera. Midt i bildet er et grafisk element med teksten "Likestilling starter i skolen."

Bilde av en dame i en park

Bilde av en kvinne som ser direkte i kameraet. Midt i bildet er en grafikk med teksten "Alle unge er en ressurs for samfunnet."

Bilde av en dame som ser rett inn i kamera

Bilde ovenfra av en kvinne som smiler inn i kamera. Midt i bildet er et grafisk element med teksten "God tilrettelegging er en god investering."

Bilde av dame i rullestol

Bilde av to unge damer ved siden av hverandre

Bilde av kvinne i rullestol som ser glad ut. Midt i bildet er et grafisk element med teksten "Vi har drømmer og ambisjoner!"

Bilde av unge dame i rullestol mot en mørk bakgrunn