Portrett av Ingvild Østli: Foto: Tone Tvedt

Portrett av Ingvild Østli: Foto: Tone Tvedt

Ingvild Østli er vår nye generalsekretær

Ingvild Østli er ny generalsekretær i Unge funksjonshemmede.

Publisert 16. august 2021

Skrevet av Isabel Kongsgaard

Ingvild har vært fungerende generalsekretær siden februar 2021 og trer nå inn i stillingen for fullt. 

– Det har vært et travelt, men lærerikt år hvor jeg har vært fungerende generalsekretær ved siden av mine oppgaver som organisasjons- og økonomisjef. Nå ser jeg fram til å kunne sette meg ordentlig inn i rollen og lede Unge funksjonshemmede i en spennende tid, sier Østli. 

Østli begynte som organisasjons- og økonomisjef i Unge funksjonshemmede i 2019 og har vært en viktig støttespiller for tidligere generalsekretær Leif-Ove Hansen.  

Hun har lang erfaring fra organisasjonsverden med ulike stillinger i Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte (LNT) og frivillige verv i norsk idrett. 

Østli har bachelor i Administrasjon og ledelse og har bygget på dette med et årsstudium i prosjektledelse samt holder på med en MPA (Master of Public Administration).  

– Jeg er veldig glad i å lære nye ting og har i de siste månedene fått mye erfaringsbasert kunnskap om hvordan å holde organisasjonen i gang. Vi har vist gjennom koronapandemien at vi er en stabil paraply med et dyktig sekretariat og styre.  

Leif-Ove Hansen har blitt gjenvalgt som styreleder i HIVNorge.  

-Hansen har bidratt på en god måte til Unge funksjonshemmedes arbeid gjennom sin innsats som generalsekretær. Han fikk mange saker som AAP, ungdomshelse og fritid på agendaen og jeg ønsker ham lykke til videre, sier Østli. 

Unge funksjonshemmedes styreleder Line Skåtøy ønsker Ingvild Østli hjertelig velkommen som organisasjonens nye generalsekretær. Skåtøy ser frem til å jobbe med Østli og gleder seg til et videre godt samarbeid