Hopp til hovedinnhold

Generalforsamlingen 2017, med valgfritt innføringskurs

Helgen 3. - 5. november finner Unge funksjonshemmedes generalforsamling sted.

Unge funksjonshemmedes generalforsamling 2017 finner sted på Thon Hotel Oslo Airport, fra fredag 3. november til søndag 5. november.  

Den 3. november før generalforsamlingen starter, arrangerer vi også et innføringskurs om hvordan generalforsamlingen foregår og hva det er viktig å tenke på som deltaker. Kurset avholdes på samme hotell.

Mer informasjon om både generalforsamlingen og innføringskurset vil bli gjort tilgjengelig på disse nettsidene.

Generalforsamlingen er Unge funksjonshemmedes høyeste organ. Alle medlemsorganisasjonene har møterett og det er her blant annet arbeidsplan og politiske prioriteringer for kommende periode avgjøres.

Påmelding

Meld deg på på Unge funksjonshemmedes nettsider innen 10. oktober (ny frist). Påmeldingsskjema finner du ved å følge denne linken.

Innføringskurs

Fredag 3. november tilbyr vi et kurs om hvordan generalforsamlingen foregår. Lunsj og kurs er gratis for alle deltakere. 

Kurset inneholder:

  • En kort introduksjon til hva en generalforsamling er
  • Hva er de ulike sakene på sakslisten og hva betyr de?
  • Forretningsorden og gjennomgang av avstemmingsprosedyrer
  • Hvordan debattere
  • Tid til spørsmål
  • Tid til å utarbeid endringsforslag til sakene med mulighet for å få veiledning.

Kurset ledes av Stian Seland og Mads Johansson. Stian er tidligere styreleder for LNU, har holdt mange kurs om debatteknikk og er ordstyrer på generalforsamlingen til Unge funksjonshemmede. Mads er organisasjons- og økonomisjef i sekretariatet til Unge funksjonshemmede.

Tid: 3. november, fra 10:00 til 12:30. Lunsj fra klokken 13:00. 

Sted: Thon Hotell Oslo Airport.

Praktisk informasjon om generalforsamlingen

Unge funksjonshemmede dekker utgifter til opphold og måltider for alle deltakare. Dersom de kan dokumentere at organisasjonen har svak økonomi, er det mulig å søke Unge funksjonshemmede sitt styre om å dekke reiseutgiftene. Det er en egenandel på 500 kr per deltaker/observatør for å delta på generalforsamlingen.

For spørsmål ta kontakt med arrangementansvarlig Mads Johansson på mads@ungefunksjonshemmede.no eller telefon: 979 561 16