Hopp til hovedinnhold

Fotoutstillingen Jeg elsker

Her finner du informasjon om utstillingen Jeg elsker. Se bildene, last ned brosjyren eller kontakt oss om du ønsker å låne utstillingen.

På bildet: Sally Kamara. Foto: Brian Cliff Olguin/Unge funksjonshemmede

Unge funksjonshemmede har sammen med dokumentarfotograf Brian Cliff Olguin laget en fotoutstilling som tematiserer kropp, selvbilde, kjærlighet, lyst og lengsel.

I utstillingen møter du Trond Are, Mulan, Luna Andrine og Alexa, Sally, Nauy, Celine og Jan Henrik, Truls, Helle-­Viv og Marianne.

– Vi har laget fotoutstillingen Jeg elsker for å vise at unge med funksjonsnedsettelser og kroniske sykdommer har en seksualitet på linje med alle. Når vi som samfunn overser at ungdom med funksjonsnedsettelser har de samme følelsene, drømmene og behovene som andre, hindrer vi folk i å leve ut sin seksualitet åpent og trygt. Det vil vi gjøre noe med, sa generalsekretær Synne Lerhol under åpningen av fotoutstillingen Jeg elsker. 

– Dette er noe jeg har ventet i årevis, sa Helle-Viv Magnerud, som er en av deltagerne i utstillingen, under åpningen.

Les mer om åpningen av utstillingen her!

Utstillingen er tilgjengelig på jegelsker.blog. Her er bildene synstolket.

Utstillingsbrosjyren kan du se ved å trykke på denne linken:

Få utstillingen til deg

Har du lyst til å stille ut utstillingen? Du kan for eksempel stille den ut i galleriet ditt, på arbeidsplassen din, på den lokale skolen eller på et kult arrangement.

Book utstillingen eller hør mer om mulighetene ved å skrive til tora@ungefunksjonshemmede.no.

Jeg elsker er støttet av ExtraStiftelsen.