Hopp til hovedinnhold

Foto for likestilling

Vil du lære å ta gode bilder? Bli med på gratis fotokurs!

Unge funksjonshemmede arrangerer fotokurs 25. september kl. 16.00-20.00.

Påmeldingsfrist 22. september.

Meld deg på via påmeldingsskjemaet på denne siden. NB: Begrenset antall plasser! 

***

Kurset er for deg som er medlem i en av Unge funksjonshemmedes 35 medlemsorganisasjoner. 

Fotograf Brian Cliff Olguin leder kurset. Han har tatt bildene i Unge funksjonshemmedes fotoprosjekt #jegelsker, og mottok pris da Pressefotografenes klubb kåret Årets bilde 2016. Brian har samarbeidet med medier som New York Times og Information. 

Dette blir en workshop der deltakerne lærer å ta bedre bilder uavhengig av type kamera. Kurset gir en grunnleggende innføring i hvordan lys og komposisjon funker for bedre bilder av mennesker og i å forutse det gode øyeblikket. I tillegg vil vi jobbe med tema som selvbilde, empowerment og hvordan fortelle hverdagshistorier gjennom foto. I kurset deler Brian erfaringer og presenterer noen av sine egne bilder. 

Deltakerne vil også jobbe i grupper for å ta bilder og lage en tekst om temaet "likestilling og funksjonshemming". Her er det fritt fram for å velge det temaet DU brenner for. 

De beste bidragene kan bli brukt videre i Unge funksjonshemmedes arbeid for likestilling og publisert i våre kanaler.

***

Påmelding gjøres via påmeldingsskjemaet innen 18. september. Lokalene er tilgjengelige. Meld gjerne fra om eventuelle allergier og tilretteleggingsbehov ved påmelding. 

Ta med eget kamera eller mobiltelefon.

***
Program:

16.00 -17.00 Fotokurs med Brian Cliff Olguin

17.00-18.30 Gruppeoppgave 

18.30 –19.15 Lett bespisning 

19.15 -20.00 Presentasjon av gruppeoppgavene

***
Arrangementet er et samarbeid mellom Unge funksjonshemmede og Radiosson Blu Scandinavia Hotel. Hotellet gjennomfører årlig "Responsible Business Action Month", der hotellkjeden samarbeider med en rekke veldedige organisasjoner i mer enn 70 land for å gjennomføre en aktivitet som kommer medlemmene til gode. I år ønsker Radiosson Blu Scandinavia Hotel å samarbeide med Unge funksjonshemmede.