Hopp til hovedinnhold

Nyheter

Her finner du Unge funksjonshemmedes nyhetssaker i kronologisk orden.

Ildsjelprogrammet er et kursopplegg for deg som vil nå enda litt lenger, både for deg selv og organisasjonen din. Løpende opptak i august - send søknad så snart som mulig.

Vi søker deg som vil lede et prosjekt om dobbeldiskriminering av personer med funksjonsnedsettelser i arbeidslivet. 

Se bildene og last ned brosjyren fra Jeg elsker her.

Vinjerock treng di hjelp!

Unge funksjonshemmede har to ledige stillinger i sekretariatet, som fagpolitisk rådgiver/prosjektleder og som prosjektleder. Søknadsfrist 31. juli 2017.

Er du mellom 16 og 22 år du lyst til å delta i forskningsprosjekt om overgangen til å bli voksen?

Ildsjelprogrammet er et kursopplegg for deg som vil nå enda litt lenger, både for deg selv og organisasjonen din. Løpende opptak i august - send din søknad så snart som mulig.

Lørdag 24. juni vises fotoutstillingen Jeg elsker for første gang.

Tennene våre er en del av kroppen, derfor må tannhelse likestilles med andre offentlige helsetjenester.

Under Arendalsuka inviterer vi til en debatt om utdanning og en debatt om seksualitet. Sett gjerne av tidspunktene allerede nå.

Ønsker du å påvirke Unge funksjonshemmede-paraplyen? Da anbefaler vi å spille inn forslag til valgkomiteen.

Unge Funksjonshemmede har fått 400.000,- til å lage et ildsjelprogram. Der vil vi ha med deg som har et ekstra engasjement for å utvikle deg selv og organisasjonen din. 

Stiftelsen Sophies Minde har søknadsfrist 6. juni 2017. Både enkeltpersoner og organisasjoner kan søke.

Unge funksjonshemmede inviterer til workshop om seksualitet med fokus på diagnosespesifikke utfordringer som ungdom i våre medlemsorganisasjoner opplever. 

Vi søker samarbeid med forskningsmiljøer som kan gjennomføre forskning av høy kvalitet på spørsmål som angår unge med funksjonsnedsettelser og kroniske sykdommer.

Målet med workshopen er å få innspill og erfaringer fra brukerorganisasjonene om spørsmålet: Hva må til for at barn og unge gjennomfører sin skolegang?

Unge funksjonshemmede har sendt innspill til arbeidet med neste års statsbudsjett.

Generalforsamlingen 2017 er fra 3.-5. november og på Thon Hotel Oslo Airport. På dagtid fredag holder vi generalforsamlingskurs.

Regjeringen ber en ekspertgruppe gi råd om hvordan barn som trenger ekstra hjelp i skole og barnehagen skal få bedre tilbud, men glemmer brukerne.

Her kan du laste ned vår nye brosjyre om hvordan organisasjoner kan jobbe med seksualitet.