Hopp til hovedinnhold

Bli med på jobbsøkerkurs i mars

Unge funksjonshemmede inviterer til jobbsøkerkurs for unge med nedsatt funksjonsevne 1.-2. mars 2017.

Bildet er fra et jobbsøkerkurs i 2015, og viser en gruppe deltakere som sitter i hestesko foran de tre kursholderne. På PowerPoint-presentasjonen står det «Velkommen til Jobb X jobbsøkerkurs».

Velkommen til jobbsøkerkurs for unge med nedsatt funksjonsevne den 1.-2. mars på Thon Hotel Oslo Airport. Vi starter opp onsdag kl. 11.30 og holder på til torsdag 2. mars kl. 15.00. Vi arrangerer kurset i samarbeid med JobbX.

På kurset vil vi gjennomføre en egenkartlegging, i tillegg til at vi lærer å skrive søknad og CV. Man vil få mange jobbsøkertips i løpet av kurset, og målet er at man lærer alt man trenger å vite for å lage en best mulig søknad. Dessuten skal vi øve på å gå på jobbintervju. Vi vil bruke rollespill som metode for å øve på dette. Dette vil være en trygg arena for å lære mer om hvordan det er å være på intervju, og man vil få individuell tilbakemelding i etterkant.

I tillegg til dette vil man som deltaker lære mer om tilrettelegging, og hvilke rettigheter og muligheter man har i NAV. Det vil bli inspirerende innlegg, og vi har satt av tid til hyggelige fellesaktiviteter.

Målet med kurset er å gi deltakerne redskapene og inspirasjonen til å selv finne veien når de skal søke jobb.

For å kvalifisere til kurset må du være 35 år eller yngre, ha en funksjonsnedsettelse eller en kronisk sykdom og motta du arbeidsavklaringspenger eller uføretrygd.

Unge funksjonshemmede dekker overnatting på hotellet. Vi dekker også lunsj, mellommat og middag på onsdag 1. mars og frokost, mellommat og lunsj på torsdag 2. mars.

Vi har også et reisefond som vi kan bruke for å dekke reiseutgifter. I påmeldingsskjemaet kan du skrive inn hvor mye du forventer å bruke på reise. Vi vil så fort som mulig gi deg beskjed om vi kan garantere for denne summen og da kan du kjøpe billetter.

Det er gratis å delta på kurs, men om du melder deg på er det obligatorisk oppmøte. Vi har tolv plasser på kurset. Om det er flere enn 12 som melder seg på, vil vi prioritere unge som ikke har vært på jobbsøkerkurs hos oss før.  

Påmeldingsfrist var 13. februar, og kurset er nå fullbooket.

Har du spørsmål? Send en epost til Stine Mari Nytun Leirdal, stine.mari@ungefunksjonshemmede.no

Kurset er støttet av ExtraStiftelsen.